View Single Post
Staro 21.06.2016., 17:58   #2211
maxa2x
Registered User

Datum registracije: Jun 2016
Citiraj:
Autor ADM Računala Pregled postova
@Ag008 , ne odgovaramo zato što je osoba zadužena za to bila na godišnjem, a i nije bilo nikakvih postova do ovog slučaja sad

@maxa2x , javili ste se 3 dana nakon kupnje radi neispravnosti uređaja, zamolili smo vas račun koji ste i poslali, rečeno vam je već 28.4. znači dan kasnije da dostavite uređaj u našu poslovnicu (gdje ste uređaj i preuzeli prilikom kupnje) . Vi ste odgovorili na mail 30.4. u subotu, te je tada rok za DOA-u već istekao.U ponedjeljak sam vas o tome obavjestio u 8 ujutro, no onda umjesto da ste uređaj poslali ili dostavili prioritetno, vi ste se odlučili pozivati na krive zakone (o nedostacima umjesto o neispravnosti) što sam vam isto već objasnio. S obzirom da se ta cijela situacija produžila dok ste se vi pozivali na krive zakone, nama nije ostalo ništa nego da obavjestimo uvoznika i ovlašteni servis, koji nam je rekao da dođete kod njih sa orginal ambalažom i navedete slučaj kao DOA. Te da bi trebalo sve biti u redu. Tada ste vi otišli kod njih, neznam kako se dalje slučaj odvijao između vas i njih, no nama je Agram servis javio da slučaj NIJE prijavljen kao DOA, te da niste priložili svu potrebnu ambalažu. U mailu kasnije vi ste naveli da ste im rekli da je uređaj DOA, te da ste im dali svu ambalažu ali da djelatnik nije prihvatio abalažu već samo uređaj. Tko je tu u pravu nemogu znat, jer jedni kažu jedno, vi drugo. To imamo potvrđeno mailovima s vaše,a i strane Agram servisa koji nam je poslao radni nalog na kojem piše da uređaj nije prijavljen kao DOA, a pretpostavljam da kopiju radnog naloga i vi sami posjedujete.
Kao prvo, zamolio bih Vas da mi odgovorite koji je razlog za ne odgovaranja na moje mail-ove koje sam Vam slao i u kojima sam trazio da me obavjestite o trenutnom stanju i fazi u kojoj se nalazi slucaj. Kad vec navodite mail od Agrama, a i ja posjedujem isti, onda napisite tacno kako je bilo, a ne samo dijelove koji vama odgovaraju i jos sa izmjenama. Zasto ne napisete da su naveli da uredjaj nije mogao biti pregledan pod DOA jer nije dostavljen unutar 8 dana, a pored toga nije dostavljen od strane prodajnog mjesta vec ga je stranka osobno donjela bez reklamacijskog zapisnika. Mozda bas zato sto sam ga licno donjeo i bez tog reklamacijskog zapisnika nisu htijeli prihvatiti cijeli prodajni paket i uredjaj pregledati kao DOA.

Kopiju radnog naloga o kojoj Vi pricate nemam jer na nalogu koji ja imam i koji se moze preuzeti u elektronskoj formi sa web stranice Agram servisa nigdje ne pise da uredja nije prijavljen kao DOA kao sto vi tvrdite, a pored toga imam i prepisku sa Agram servisom i kopiju svih mail-ova, a medju njima i instrukcije koje sam im proslijedio, a koje sam dobio od Vas nakon Vasih konsultacija sa uvoznikom i dobavljacem tako da je teoretske nemoguce da nisu bili obavjesteni da se uredja prijavljuje pod DOA.

U nastavku link sa kojim se mozete uvjeriti da je Agram servis bio upucen u Vase zahtjeve, a zamolio bih Vas da mi posaljete na e-mail kopiju radnog naloga na kojem tvrdite da pise da uradjaj nisam prijavio kao DOA.

https://postimg.org/image/mj3kez09t/
maxa2x je offline   Reply With Quote