Pozdrav,
dakle imam jedan iritirajući problem
Radi se o Asus K550J laptopu koji je došao s FreeDOS-om. Naravno, kako danas FreeDOS i nije popularan, tako sam si lijepo išao instalirati nešto novije.
E sad, problemi su sljedeći :
- Napravio sam na početku format diska (kompletno ga pobrisao, nanovo particionirao unutar Win 10 instalacije)
- Išao instalirati Win 10 Pro (s msdnaa), sve ide po ps-u s kopiranjem podataka, dođe do četvrtog koraka (Installing addons ili kako već) --> Setup cannot continue due to a corrupted installtion file. Contact the vendor of your Windows installation disc or your system administrator for assistance.
- Rekoh hajde, možda je stvarno iso corruptan, idem probati s drugim usb-om (win7tousb) i windowsima 8 isto s msdnaa
- Isto se događa
- Treća verzija windowsa 10 s instaliranim updateima do june 2016 --> windows could not apply unattend settings during pass [offlineServicing]
DAkle iskopira mi sve fajlove i taman kad bi trebala početi instalacija izbaci mi ili jednu ili drugu poruku.
Dakle, još jednom samo da napomenem, laptop je došao s FreeDOS-om, sve particije koje sam mogao vidjeti tijekom instalacije su izbrisane, nanovo formatirane i to je to. Nažalost instalacija dalje ne ide
EDIT : ako to igra kakvu ulogu u BIOS-u mi je AHCI izabran umjesto IDE, CSM je enabled i naravno legacy usb je enabled