View Single Post
Staro 20.06.2016., 22:58   #1262
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
meni je ovaj moj tehničar tekao da ni neće po defulu dizat svima nego samo u
slučajevima prijave kvara ili na traženje korisnika
gle ove situacije danas...bio kod frend i zali se na wifi, aj idem se logirat da malo postelam kanal i 300mbit ukljucim ako nije i vidim da je na 028 fw, idem ukljuciti 300mbit wifi i ruter zablokira, restartamo ga opet nista, ima wifi na koji se ne mozes spojiti a kablom nismo ni probavali jer mu mrezna izgorila pa ima samo wifi opciju, ruknemo na tvornicke, nakon 5 min wifi se upali, spojim se sa default sifrom ali nema neta, cekamo 10 min i nista, opet ga restartamo i nista, neta nema...zovem szk i velim da net ne radi, pita teta koji broj linije, dam broj i veli da je kod njih sve ok, ja pogledam na komp i net radi, wifi vracen koji je bio prije tvornickih, udem u ruter kad ono 039 fw

znaci, ako vratis modem na tvornicke on ce sam povuci 039 fw, je da ce trajati pola sata dok se dobije i proradi ali povuce ga jer nema sanse da su oni njemu isli dizati fw bas kad sam ja krenuo cackati po ruteru kad nitko nije tjednima prijavljivao kvar

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
pa ne grize.. samo sam iznio.. šta kemijaju ako ih nitko ne pita
šta bezveze resetiraju modem, ako ne treba.. bitno da meni rade posao, koji nije plačen jer je to.. par brojiki za tipkat (al to je opet za onu drugu temu na ovom forumu)
ne znam kako to tocno ide ali znali su i meni par puta na tvornicke staviti bez da ih itko ista trazio..valjda je studentima dosadno pa proizvoljno nekome bace na tvornicke jer im se k digao
vacs je offline   Reply With Quote