Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 20.06.2016., 21:20   #431
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ne kužim daj hidden MMR onda.

Imam 13 avg kills, 6 avg deaths u statistici overall, više od 55% pobjeda, pa mi baš nije jasno. A competitive sam čitao da će se samo moći igrati ako imaš team od 6 ljudi, ne?
Nije uopće bitan broj killova ili kill/death koeficijent. Dapače, uopće igra ne broji killove, već eliminacije. Ako skineš makar 1HP protivniku koji je prije procesa healanja eliminiran, dobit ćeš elimination.

Navodno će glavni faktor za MM biti, među ostalim, preciznost, bar kod napadačkih heroja. Implementacija MM-a još nije ni blizu završetku, a algoritam se svakako nije mogao dovršiti unutar open bete. Ovaj početni period im služi da prikupe i te podatke.

Vjerujem da će ekipa koja radije igra supporta imati drugačiji način vrednovanja MM.

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Da, pitaj boga po cemu radi, al nelogicno je ( i nadam se da nije istina ) da radi po KDRu, jer je ovo roleplay FPS, gdje je KDR najnebitnija stvar u igri, tj pure skill se nemoze odraziti po KDRu.

Competitive ce navodno biti i solo i team, sad kak koji nezna se, al da, ovog mi je vise puna kapa, vecinom igramo solo frend i ja, i ak sami manje vise ne dobijemo game, nece ga nitko drugi.
U timskoj igri nemaš što pričati o skillu pojedinca. Možeš imati nula cooldown na abilitye s genjiem i 5 ostalih glupih igrača pa nećeš pomaknuti objective s mjesta. Bitno je kako će te svaki pojedini suigrač upotpuniti u nastojanju da se riješi objective. Naravno, i ti sve ostale.

Nekad bude partija da krepaš 10 puta, nekad nijednom, a u oba slučaja si pobijedio.