svi znamo da GSW osim Boguta nema klasicnog centra. jucer su 3 visoka igraca (Ezeli, Varejao i Speights) ukupno odigrali 19 minuta, postigli 5 koseva i skupili 2 skoka.
dakle ponavljam, 3 centra (iako ne igraju klasicne centre pa ih je bolje jednostavno nazvati visokim igracima) su imala 2 skoka.
iako mi je Varejao oduvijek drag igrac, on je sinoc bio beskoristan apsolutno u svim segmentima igre, osim u blokovima, odnosno u stvaranju prostora suterima. nije nikakvo cudo da je GSW sinoc izgubio, kao sto nije cudo da je CLE prosle sezone izgubio. kao sto se lani vidjelo kolko fale Love i Irving, po meni je jako jako veliki hendikep GSW-u bio izostanak Boguta. naravno, losa suterska vecer za Currya i Klaya (6/24 za tricu), fenomenalna predstava Kraljice (koju vise nije u redu tak zvati, evo vorda ponovno ga zovem Kralj

) i CLE zasluzeno postala prva ekipa koja je u finalu nadoknadila zaostatak 1:3.
ono sto sam rekao prije koji tjedan dana, Varejao tankao maksimalno jer mu je svejedno, dobiva prsten u svakom slucaju jer je igrao na pocetku sezone za CLE

sprasit ce ga iz kluba 100%, nadam se da odlazi igrat u Mianmarsku 8. ligu pa nek tam radi blokove za lokalnog sutera