Tema: Košarka
View Single Post
Staro 20.06.2016., 10:59   #805
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Je, bas me iznenadio, odlicno ga je pokrivao na trici. A i Curry je chokeao i usrao se ko grlica u vise situacija
Tvrdim cijelo vrijeme da su Love i irving dobri igrači. Nisu idealni ali dobri su. Trebalo je samo vremena da se sve posloži, s time da je LeBron sebe prilagodio drugima koliko god je mogao, da bi momčad funkcionirala.

Curry je začokao totalno. Otkad se vratio nakon ozljede nije u dobroj formi. U zadnja tri poraza je uzimao jednak broj šuteva kao u sezoni, ali nije ulazilo kad je trebalo. A trebao je i više preuzimati odgovornost. Premalo je ulazio u reket jer su ga dobro blokirali, trice još kak tak.

Ništa strašno, desilo se i LeBronu da začoka finale

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
zadnjih minutu i pol je GSW odigrao tolko nonsalantano, ko da su imali jos cijelu cetvrtinu za nadoknaditi zaostatak. Irvingova zadnja trica i ona nebeska blokada LBJ-a su stvarno unistili GSW. nije mi zao kaj sam gledao live i kaj sad mjesecarim na poslu, dugo nije bilo ovak napete tekme. rekli su komentatori tijekom q4 da je bilo 20 izjednacenja i 15 promjena vodstva, ne znam podatke s kraja tekme, al ono, kosarka koju je gust gledati.
U par navarata je GSW vodio 7 razlike, ali nisu se uspjeli odlijepiti.
Mislim da im se i u prošloj ili pretprošloj tekmi dogodilo da nisu u zadnje 4 minute postigli ni koš, ili samo jedan. Totalni momčadski choke

No pokazalo se i da Green ipak nije the man za GSW. Pružio izvrsnu partiju, ali ne die bez Curryevog doprinosa.

Iako - ključni trenutak serije po meni je bio Greenova krivica - hvatanje Lebrona za jaja. Tu je krenulo nizbrdo za GSW.

Ovo bi moglo idućih par godina biti dobro rivalstvo, ako se LBJ nije previše potrošio.

Samo se nadam da se neće dogoditi dvije stvari:
- neki novi the Decision
- dolazak KD-a u GSW (mislim da će ostati u OKC, mada bi ga sad GSW mogao mamiti)

Ovakav FA mogao bi i dodatno razrijediti kvalitetu lige