Pa u tekmi ćete vidjeti par stvari:
- triple double jamesa u G7 finala, skoro sve je u Cavsima išlo preko njega - respekt
- Kyrie u clutchu odlučio 3 od 4 utakmice za cavse (i ni jedna glas za mvp-a - hmmmm
- kriminalno loš Curry (i GSW općenito), najveće razočaranje igrom MVP-a u finalu još od Jamesa 2011
Sve skupa mislim da se potvrdilo ono što sam pričao tokom sezone - da GSW ne bi smio loviti rekord po svaku cijenu. Hoćeš nećeš, potrošili su se i to se vidlo sad na kraju sezone. Tko će im sad priznati najbolju sezonu ikad kad su sjebali u najvažnijem trenutku?
Ko što su se Cavsi mučili s ozljedama prošle godine, tako su sad ratnici ostali bez Boguta, a Iggy i Curry igrali ozlijeđeni. Nije isprika, ali je tako.
Cavsi su se bome dobro pripremili, a i LeBronovi sidekickovi su dali dobar doprinos, Love i Irving kroz playoff, Irving i u finalu. Tvrdio sam cijelo vrijeme da su i Irving i Love dobri igrači, samo da igra Cavsa nije dobro posložena. Sad se potvrdilo igrom u playoffu, u ovoj seriji Irving je bio LeBronu više nego što je Pippen bio Jordanu.