View Single Post
Staro 19.06.2016., 11:14   #1205
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Stigao mi za 3 dana le tv le one pro.
Jednom riječju,fantazija od moba što se tiče ekrana,ergonomije,zvucnika

Sad samo da vidimo kakva je baterija,software je čisto solidan.

Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk
S kojom verzijom roma je dosao mobitel, sef mi ima 5.5.011(S) stable, ali mu zeza ako stavi njemacki (austrija) kod kontakata kad ulazi na kontakte na neciji profil vecinom mu baci da ce se kontakti zatvoriti pa mora ponovo ulaziti u kontakte ali to mu baca samo na njemacki (austrija) pa sam mu stavio njemacki (njemacki) sad je ok. Ali vjerujem sad u ovih tjedan dana u kojima je bio na sluzbenom putu je nasao nesto s cime ce me opet daviti da mu nepase vjerovatno cu mu novi rom morati staviti
da gore navedeno stoji samo steta sto je slabo podrzan softverski ali za nezahtjevne korisnike za 200 eura super mobitel

Citiraj:
Autor karabaja Pregled postova
Dakle, ništa s http://en.miui.com/unlock/ uz Global ROM.

Global ROM mi radi izvrsno. Puno bolje neko ona TopOneov Custom. Sada mi s istim setom aplikacija, preko noći, ne ode 15-20 posto baterije. Uz uključen wifi, tek jedan do dva posto.

Minus global ROM-a je što nema hrvatski, pa na Google Maps navigaciji moram slušati: turn left to ti-ar-đi Marulika, itd.

Možeš dobiti tipkovnicu neovisno o jeziku sustava, ali ne i navigaciju. High five, Google!
zamijenio si, ja sam govorio za Redmi 3 Pro, a ne za note, znaci to su dva razlicita mobitela, Redmi Note 3 (Pro) ima stabilnu global verziju i po rijecima kolege tvrdog radi odlicno i ne treba uopce otkljucavati rom, dok Redmi 3 (Pro) ima samo kineski stabilnu verziju i developer verziju ako ocete neku global verziju treba bootloader otkljucat.

BTW. jel ima netko tko je otkljucavao rom i flashao s 32 bitnom verzijom Windowsa, jer naime imama na laptopu 32 bitnu verziju a sve sto flashate prepurucuje se 64 bitna verzija Windowsa?
eKICh je offline   Reply With Quote