View Single Post
Staro 18.06.2016., 13:10   #530
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Je, neviđeno je, to je score vrhunskog napadača i dokazao je da može igrati u svim ligama petice, to rijetko koji uspije.
I nemoj se zadržati samo na zadnje dvije godine, jer si rekao da ti 5 (pet) godina tvrdiš da je drvo bolje od Mandžukića.
Dakle, on je zabio 70-80 golova u tih 5 godina koliko "ne valja".
Jel uočavaš da veze nemaš o nogometu?
Sta ti smeta kod zadnje dvije godine? To sto je mandzo 17. strijelac Serie A u prosloj sezoni, iako igra u jedinom 'pravom' klubu u toj ligi?

5 godina tvrdim da je drvo. Jer igra kao drvo za reprezentaciju. To sto se u Bayernu nazabijao kao lud je druga stvar. Tamo je cak i jedan Gomez u samo jednoj sezoni zabio preko 40 golova. Ili cemo zanemariti i tu cinjenicu, jer ti eto ne ide u prilog?

Jer eto, ako nekoga nazivas 'birtijskim izbornikom' i onda mu iznosis 'argument' kako isti 'nema pojma o nogometu', to je uvijek uvod u odlicnu raspravu. Ocito argumentiranu.

Evo samo da napomenem jos jednom sljedece, iako iskreno, nisam od takvog nogometnog znalca i vrhunskog strucnjaka ni ocekivao odgovor:

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Sad kad vec volis toliko te brojke, ajde iskopaj iste unazad recimo 2 godine za reprezentaciju. Ili ces se opet nekim nacinom izvlaciti?
Jebote, cak sam i tu u pravu. Ocekivao sam da ces se izvuci, a ovaj dio si naravno lijepo preskocio.

Nadalje, nikakav general poslije bitke nisam. Lako ovdje iskopas moje postove prije utakmice vs turaka recimo. Pa i onda prije ove vs ceske. Tvoje nesto ne vidim.

EOD sa moje strane, jer sa velikim znalcima ne mogu raspravljati. Nemam dovoljno znanja, jbg

A i nije samo pitanje znanja, vec vise logike tipa 'japanci su zuti. banane su zute. Konkluzija: japanci su banane'. A 'argumente' tipa 'birtijski izbornik' i izbjegavanje bilo kakvog smislenog odgovora necu ni spominjati.

Pobjedio si. Uzivaj i nastavi dalje