View Single Post
Staro 18.06.2016., 12:40   #527
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Trebaš malo pratiti nogomet ako ga već ideš komentirati.
Može se taj Mario Mandžukić nekima sviđati ili ne ali ovo su njegove brojke u proteklih 5 godina koliko ti tvrdiš da on ne valja:

Dakle, u zadnje dvije sezone, zabio je 22 gola? Nevidjeno jebote. Nevidjeno

Citiraj:
Sad mi nađi hrvatskog nogometaša koji se može mjeriti s ovime, ma i svjetskog, jer ovo je u rangu najboljih svjetskih napadača.
Ali dobro, za tebe je bolje drvo tako da mislim da je svaka daljnja rasprava suvišna.
Samo potvrđuješ moje teorije o izbornicima iz birtije.
Nikola Kalinic. Igra u istoj ligi kao Mandzo, zabio je gol vise, a igra u 5x losijem klubu nego Mandzo. I nemoj me pogresno shvatiti, niti Nikola nije neka klasa. To je sigurno. Ali eto kako patis od brojki (valjda igras previse managera?), eto ti malo brojki.

Nadalje, imali smo mi igraca koji su za klub igrali odlicno (ne, cak ni to nije Mandzo), ali za reprezentaciju nisu. Imamo i obrnute situacije, recimo jedan Perisic je za Inter dobar igrac, ali kad igra za hr onda je za dvije klase bolji nego za vlastiti klub.

Mandzo je suprotnost toga. Solidan u klubu, nista manje, nista vise. Takva mu je i sezona bila. Za reprezentaciju je jedna velika nula. NULA!

Sad kad vec volis toliko te brojke, ajde iskopaj iste unazad recimo 2 godine za reprezentaciju. Ili ces se opet nekim nacinom izvlaciti?

A onda mi onako iskreno ocijeni njegovu igru na ovom EP. Da zanemarimo sve ostalo, daj iskreno ocjenu i obrazlozi istu. Ja svoje lako argumentiram, za razliku od tebe koji si dosao tu samo kako bi srao po svima ostalima. Igra velikih brojeva, uvijek mora biti jedan pametnjakovic.