View Single Post
Staro 18.06.2016., 11:38   #523
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Dok ti to tvrdiš on igra u najboljim svjetskim klubovima, zabija golove i zarađuje milijune.
Promjenio je 4 vrhunska kluba, zabio u njima 80 golova ali eto - ne valja.
Dok ti odlaziš na svoj shitty job svaki dan, odrađuješ 8 sati i poslije posla uz pivo komentiraš njega.
Ako si slučajno neki renomirani nogometni trener ili igrač sa bogatom biografijom iza sebe, onda se ispričavam.
Promjeni 4 kluba u par godina. Ni dvije sezone u nekima nije mogao izdrzati.
80 golova? Kad ih je postigao? Koliko ih je dao zadnje dvije sezone?

Ja svoj posao obozavam, i ne bih ga mijenjao ni za sta. Radim ono sto volim, koliko god to tebi smijesno zvucalo ili bilo neshvatljivo. Mozda zato sto se lako prepoznas u vlastitim rijecima?

Pivu takodjer ne pijem.
Nisam renomirani nogometni trener, niti sam neki bivsi igrac. Dapace. Ali nisam ni glazbenik, pa znam da mi se Mile Kitic ili Madonna ne svidjaju. Niti sam ikad u zivotu proizvodio hardware, ma cak ni proizvodne trake nisam vidio, pa opet znam da je Intel bolji od AMD-a (wee ). Zamisli pak sad ovo, nisam ni profesionalni vozac, ali bih radije uzeo jednog bentleya nego ficu.

Kako sve to znam bez da sam strucnjak u svim tim poljima? Zanimljivo zar ne?
Logika ti je na razini 10godisnjeg djeteta.

Citiraj:
Da ga izbornik nije stavio, onda bi krenula navala kritika zašto takav igrač ne igra, jer normalno da je nemoguće sastavit 11 igrača i udovoljit svim "stručnjacima" po birtijama.
Jedino pametno sto si rekao. Nikad svima ne mozes udovoljiti. Nikad. Cestitke, iznenadio si me ovom izjavom. Ugodno

Citiraj:
Ima dobra izreka, "šutnja je zlato", ponekad je i to bolje nego komentirat nešto u što nemaš ni najmanje uvida, a sve dok ne uđeš u svlačionicu, i ne kreneš odrađivat svaki dan treninge s igračima - nemaš blage veze o igračima, njihovoj spremnosti itd.
To što ti gledaš na TV-u je završna faza koja može i nemora ići po planu, naravno, najlakše je komentirati kad se sve završi.
Ponovno logika desetogodisnjaka. Imas gore malo o tome, procitaj detaljno. Onda nakon toga procitaj ovo sto si sam napisao, bolodao sam ti da lakse pronadjes. Vidis kako sam sladak i dobar?