Mozete meni nogometnom lajku (prvi put ovdje ista komentiram) objasniti kako je moguce da trener nema spremne zamjene i kombinacije kod razlicitih rezultata u 65-70 minuti igre?
Ja od sporta pratim iskljucivo F1 i ako povucem neku paralelu mada je tesko, ali tamo se u svakom krugu tocno zna ako si na kojim gumama na kojem mjestu razrade se strategije, ulazak safety cara odma se reagira ako si usao u "window" znaci prije utrke se izvrte sve moguce simulacije. Tocno se zna za svaki krug sta uciniti. Znam da ce neki reci nogomet je nepredvidiv bla bla ali dajte mi objasnite zasto Cacic nema makar razradjene dvi tri varijante za zadnjih 20 minuta. Sta znaci ulazak Sife vec dve tekme umjesto Rakitica di se onda uvede jos veca pomutnja u obrani izmedju Vide i Carlija kad se uparkira Sifo? Sta je znacila ova dvostruka izmjena jucer u 95 minuti???
Ne razumijem gospodina Cacica sta je on tamo gledalac ili vodi ekipu? Jel on osjetio da je Mandzukic nakon sto se Ceska otvorila kad smo im zabili bio potpuno beskoristan? Puno bolji je tu Kramaric kad se trci kontra ili 1v1. Mandzo jedino je koliko toliko korisan u nekoj skok igri kad se protivnik zatvori kao sto je bilo prvih 40ak minuta do gola...
Da sumiram pitanje. Zasto nas trener i repka nemaju razradjene varijante igre i kombinacije? Tipa kad vodis 2:0 zasto nema jednu varijantu ekipe koja je dobra za cuvanja lopte i rezultata.
Izmjene ne postoje, izmjene se sami igraci, kao kad je trazio to Luka.