Prvo da kažem da sam u globalu ponosan na našu igru u prvih sat vremena, dok smo bili kompletni jel
Gledao sam koliko su se ovi španjolci mučili s njima, a onda gledati onakvu našu nadmoć u (ne)iskorištenim prilikama protiv tih čeha ... svaka čast.
Što se tiče igre ... sve je bilo dobro dok je bio Modrinjo na terenu.
Kada sam vidio Kovačića da ulazi, pao mi je mrak na oči, jer znam kako je igrao u klubu ove godine. Njegov je ulazak imao utjecaj na cijelu ekipu, čak i u Realu je često bio igrač manje na terenu, a zato i je na transfernoj listi ovo ljeto. Jednostavno taj dečko apsolutno nije sposoban igrati na ovakvoj razini sa ovakvim pritiskom.
Obrana je cijelu utakmicu bila pomalo nesigurna, ali ju je vezni red izvlačio sa svojom dominacijom, no izlaskom Modrića problemi u obrani su se itekako potencirali.
Izmjene su bile potpuno promašene nakon njegovog izlaska ... Brozovića je trebalo povući na Modrićevu poziciju, a na njegovo mjesto uvesti Pjacu, te eventualno pružiti priliku Kramariću ili Kaliniću umjesto tromog i drvenog (a kasnije i umornog) Mandže, koji je (ulaskom, umjesto Morate) na isti način zeznuo Juventus protiv Bayerna kada su crno-bijeli poveli 2:0 i onda se povukli na svoju polovicu. On je praktički beskoristan kada ne igra pred golom suparnika, što zbog svoje prirodne tromosti i nesnalaženje 1v1, što zbog umora u zadnjih pola sata tekme.
Nažalost sve one neiskorištene šanse u prvih sat vremena su nas koštale 2 boda i panike u zadnjih pola sata, ali eto što je tu je. Jedino mi je žao što ćemo morati na Espanju bez Modrinja, ali budemo se valjda nekako pokrpali sa drugim igračima do te tekme.