Citiraj:
Autor Drug Brko
Moja prognoza je da će 4 španjolca iznest na nosilima danas ako Turci budu igrali kak su igrali protiv nas i ako im bude sudio nekakav papak ala onaj Erikson.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
|
Nece. Spanjolci su tu pametni i utrenirani. Bacit ce se par puta, sudac ce turcima par zutih podijeliti i voila. Umrtvit ih.
Citiraj:
Autor adaksinjo
Puyol je zadnji igrac Spanjolske za kojeg se moze reci da je bio gospodin, a ne balerina sto se tice padanja i simuliranja  on se ko Gatusso nakon pada uzjebo ko kobra i krenul na ovog koji ga je fauliral 
|
Bio je to i Ramos, ali i Pique. Sve do prije par godina. Iskreno ne znam sta im se dogodilo da postanu ovo sto su danas. Prije sam obojicu obozavao i volio, sad su klasicni padavicari.
Ali padavicar nikad nije bio jedan Xavi, a to sigurno nije ni Iniesta. Eto ih par nabrojanih
Citiraj:
Autor Drug Brko
Manimo i te obrane... ali mi je nevjerovatno da nitko ne puca sa 20-25 metara izvana. Lopte su sve bolje i bolje. Ja probo lani onu orginal brazuku pucat... pa to leti u vražju mater. Zašto svi moraju sa loptom u gol ući.
Luka je demonstriro kako se to radi. Drap na prvu i možda uđe. Tako i Česima treba pucat.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
|
Igram cca 3-4 puta veliki nogomet na godinu. I igrao sam s brazukom. Cudom se cudim kako ovi profi igraci imaju uglavnom lose i spore udarce iz vana. Kod mene bi trenirali sa Select cetvorkom, pa kad ih pustis na teren i krenu sutirati sa brazuokm ili slicnim loptama, bilo bi tu sigurno par golova sa 20-30m.