ubrza pricu , i to do te mjere da cak dodje so smjene generacija.. e onda mozda povjerujem u sve ovo sto nam "prodaju" kao smjena generacija
do tada je to novi highend koji ima slicno ime i zanimljivu pricu da cijena moze biti jos veca nego sto je ikad bila  -->
Citiraj:
Autor syss
mislim ispravi me ako sam u krivu, ali ja se ne sjećam ni jedne generacije ni jednog tabora da je ~70% brža (pričam na temelju tvog videja) jer je to uvijek bila neka mizerija od par 10aka% za naravno veće pare.
|
iako kuzim sta oces reci, ipak nisam siguran koliko se radi o smjeni generacija kad su i jedna i druga na trzistu, sa ogromnim razlikama u cijeni
..nisu vise ona ista vremena ..a uz to cijeli proces smjene generacija je jako usporen, lageri su puni itd.. ..jednostavno to nije isto koliko god nas marketing u to uvjeravao i na to se trebamo naviknuti..
mozda ako amd zakuha konkurentnim a jeftinim --> ubrza pricu , i to do te mjere da cak dodje so smjene generacija.. e onda mozda povjerujem u sve ovo sto nam "prodaju" kao smjena generacija
do tada je to novi highend koji ima slicno ime i zanimljivu pricu da cijena moze biti jos veca nego sto je ikad bila