Citiraj:
Autor jura_hr
samo da javim svoje iskustvo sa Giztop-om, od njih više ne kupujem.znači 17.05 kupljen Vernee Thor kad je bil preorder i poslali mi ga iz Singapura, a ne iz Francuske kak je do sad uvijek bil slučaj.Na pitanje tko bude sad platil pdv, odgovaraju mi da će mi oni pokriti troškove(prvo su rekli djelomično,nakon moje prijetnje da ne budem preuzel paket obećali mi potpuno pokrivanje pdv-a).mobitel stiže u Hrvatsku i tražim ih da mi vrate 39dolara troškova carine i pdv-a.uplatili 25dolara nakon kaj sam preuzel paket i od onda niti traga niti glasa od njih, makar se prije najkasnije za jedan dan javili mailom, ali sad nakon dva dana slanja mailova opće ne odgovaraju.
moj savjet ako vidite da vam je mobitel krenul iz Singapura otvorite case na paypalu i tražite povrat novaca jer ta njihova obećanja o vračanju cjelokupnih troškova možete objesiti mačku za rep.tolko o njihovoj stručnosti,poštenju i profesionalizmu i njihovom no tax&vat na njihovim stranicama di to ponosno ističu i garantiraju povrat love .vjerovatno se tak ponašaju ako vam se i pokvari uređaj,zato oprez i za mene giztop prekrižen.
i jedan vic za kraj:idu dva čovjeka po cesti,jedan je kinez, a drugi je isto cigan 
|
eto samo da javim da je završena trakavica sa Giztopom.
javili se nakon dva dana na mail da im je žao i da mi nude 16dolara popusta pri budućoj kupnji.naravno da sam ih odbil i napisal da više od njih ne kupujem ništa, jer se ne drže dogovora.jučer otvoril žalbu na paypal-u, danas mi uplaćeno preostalih 14 dolara za troškove.Giztop goodbye!!!