Citiraj:
Autor nick praskaton
ista stvar kao i GTA V, prica je u petici bar meni puno zanimljivija i kompleksnija nego prethodne, većinom, kad izađe nova igra koja je hardverski prezahtjevna, pa je netko ne moze pokrenit, pa kaze...ahh danas se sve vrti ionako oko grafike, prica nije kao sto je nekoć bila... po meni su to sve budalastine, naravno da je bitna i grafika i prica i naravno da se forsiraju nastavci zbog zarade, ali ne treba generalizirati samo zato što se nisi prilagodio i uhvatio zub vremena 
|
Prilagodio čemu? Padu kvalitete i hiperprodukciji? Plaćanju svakog sranja u igri i tako svaki mjesec? Grafika je bitna i nama starim prdonjama, kako tada tako i danas ali sry ako je priča za k onda se neda usporediti sa starim verzijama iste...Pod priča ne mislim samo na story već i na featurse, varijacije u igri, novitete, zanimljivost likova i priče, kompleksnost igre...ne samo kozmetika..
Na kraju krajeva igru ću igrat 100% jel u moru sranja serijali kao ARMA, Tom Clancy, Mafia i slične jednostavno ne gube dovoljno jako na draži (s novim nastavcima) da se ne bi igrale...battlefield i posebno COD serijal je recimo extremni suprotni primjer...svakim nastavkom sve dalje od originala i sve veće sranje...JA kužim da je to teško shvatit nekome ko ima 20 godina i prva igra koju je upalio je bila batlefild 8 ili kolofdjuti 6 (karikiram)..