Navijaci Islanda? Pa uvijek protiv ovih 'jacih' navijam.
Ronaldo je bio igrac manje na terenu. Setao se, po obicaju simulirao i mlatarao svojim ulakiranim rucicama. Ali slag je ipak bio na kraju, kad taj ego manijak odbija rukovanje i odlazi sam na svoju stranu. Nakon toga slijede ove bajne izjave.
Mislim da je taj ego manijak bio najomiljeniji u periodu dok je trajala njegova silenzio stampa. Ovako cim progovori sam sebe unistava.
Smetao ga Islandski bunker? Mogu ja nabrojati par situacija gdje je njegova ekipa igrala bunker, pa se nesto ne sjecam da ga je tada to smetalo.
Cijeli Island ima stanovnika kao jedan manji kvart u Madridu ili Lisabonu. A godisnje mogu igrati nogometa valjda 3-4 mjeseca radi njihove klime. I onda nekim cudom zavrse na EP i to zasluzeno. Izvukli malo na srecu, dosta na borbenost i srcanost bod. Naravno da ce slaviti. Slavio bih i ja da sam na njihovu mjestu.
Ali eto onda ego manijaka da sve to malo popljuje. Igraca koji ne slavi golove svoje ekipe, vec samo i iskljucivo vlastite. Igraca kojeg sinoc nigdje nije bilo, a da je sudac bio normalan, imao bi par kartona za simuliranja.
Neka ponovno uvede silenzio stampa. Radi svoje dobrobiti. Radi mene ne treba, ja uzivam u njegovim prekrasnim izjavama