View Single Post
Staro 14.06.2016., 10:01   #2939
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
@mamutarka

Continuity ide na ruku samo onima koji koriste mac. Ok, koristim ga. Ali nista specijalno ni tu nisu uveli, jer recimo, koristim near lock, aplikaciju domaceg developera. Proguglaj ju.

Notifikacije su jedino ok sredili. Phone aplikacija je dobila neke takodjer ok nadogradnje, ali recimo da i dalje nemaju normalan dial, vec kao idiot moram skrolati kroz imenik.

iMessage su upropastili u potpunosti. Pretvorili ga u slikovnicu.

Ukratko, i dalje se drze provjerenog recepta. Dodaj poneku 'novu' stvar, i voila. Eto upgrejda. Volio bih osobno da vise porade na home screenu koji je bolesno dosadan. No najvise bih volio da srede phone app, neka se tu ugledaju na htc recimo koji ima fantastican speed dial.

Ili su stvarno sve snage upregnuli u taj navodni apple car, ili su jednostavno bez ideja, ili pak muda da nesto promjene. Kasne na debelo sa mac linijom, mac pro je posebna kategorija sramote koju prodaju. iPhone ostaje isti, iPhone 7 = iPhone 6ss. iOS bez vecih promjena takodjer, a i dalje pokusavaju od iPada napraviti 'pro' uredjaj sto je stvarno smijesno.

Ne znam, svake godine wwdc sve gori i gori. Opcenito imam osjecaj da muzu svoju zlatnu kravu do kraja. I nadam se da ce im ove godine iPhone prodaja ponovno pasti. Ako tako nastave barem par kvartala, onda ima i nade da napokon nesto poduzmu po tom pitanju. Ovako imam osjecaj da prodaju reciklazu reciklaze.