View Single Post
Staro 13.06.2016., 17:37   #1177
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Evo ja dobio svog Redmi 3 Pro, 14 dana mu je trebalo od kako su ga poslali i kako je došao do mene singapurskom poštom bez ikakvih ostalih davanja. Došao mi je s MUIU global 7.2 Stabel 7.2.7.0.0 (LHPCNDB) verzijom roma. Rom je pun sranja tipa kad pokreneš neki app ubacuju ti se oni addoni tj reklame, playstore ne funkcionira najbolje, skine app i onda ga instalira i instalira, al ne svi appsi neki ista stvar s updejtima kad ga skine i vrti ga i vrti dok ne killam playstore onda poslje pokaže da ga je updejtal/instaliral. sad gledam da stavim bolji rom ali moram još unlokat bootloader, tu mi neke stvari nisu jasne, tj ako je netko radio na tom mobitelu molio bih da mi pomogne, tj razjasni situaciju pošto piše da trebam prvo developer rom ubaciti znači skinem developer rom i njega instaliram nema veze što je stabel rom viša verzija, tj mogu li ga downgrejdati?? i dali se samo unlock bootloadera može raititi pomoću developer roma ili može ići i preko stable roma tipa kojega ja imam gore??
Što se tiće fingerprint id to radi savršeno na ovom romu što imam, baterija evo jednom sam je napunio tj u subotu navećer još traje na 51% promijenio sam pod additional settings u battery & performance manage apps battery usage sam stavio advance, to sam vidio da je sugerirano ako mobitel previše troši da se to promjeni.
Još nisam stigao poslikati ništa s njime, tako da neznam kakve slike radi, wlan ok, 4g isto ok, gps nisam još isprobao. sve u svemu za taj novac zadovoljan
eKICh je offline   Reply With Quote