Citiraj:
Autor Drug Brko
Daj vadi ovog kmeta Brozovića van... lik je konj totalni.
|
Nije Broz kriv sto ga idiot na krilo postavi, a trubu (badalja) na njegovo mjesto.
Citiraj:
Autor Drug Brko
A Robert Kovač dobije crveni kad sudac krv vidi... a sad samo žuti...
|
Nije sudac krivo sto mi nismo anglosaksonci
Citiraj:
Autor Drug Brko
Sučev zet je jamačno nekakav Turčin imigran u Šveckoj.
|
Procitaj iznad
Citiraj:
Autor Drug Brko
+ sudac je seronja. Da je odma u 3. minuti dao žuti za evidentan faul za žuti, nebi se ovi tukli.
I koliko se sjećam, ako sudac vidi krv na glavi, ide crveni karton.
Ali vjerojatno se kćer udala za imigranta pa da ga nebi zet i njegovih 17 braće špotali.
|
Iznad x2.
Citiraj:
Autor mamutarka
Cacic bas oce da svi crknu na terenu u prvoj tekmi
|
+
Citiraj:
Autor Kal-EL
Bas me zena pita zasto mi ne uvodimo igrace??
Sent from my D5803 using Tapatalk
|
If it ain't broken, don't fix it -> primary tv service rule

Pijan sam, pa parodon ako nekim 'liberalnim' piii... dusama moj komentar ne odgovara. Ukratko, Modric - napokon. Raketa - napokon. Broz - nazalost TV serviser. Badelj - koji kurac je ovaj uopce tu?
Mandzu necu ni komentirati. Kao ni Strinica. Ono sto njih dva 'igraju' mogu i ja. Ozbiljno. Igrao sam u mladosti, igram i danas. Nisam los, dapace. Cak sam i ljevak. A imam i jebenu udarcinu, a ubacaj sa lijevog boka u mladosti barem je bio odlican. Ima tko broj od ovog tv-servisera da mu se javim? Jer ovo sto Stricin igra mogu i ja, vjerojatno cak i bolje od njega. Barem sam pozitivno lud, tj. imam muda da u svakoj situaciji probam nesto. Bolje nego kao doticni ne probati apsolutno nista.
Inace, nasi nakon duzeg vremena odigralo dobro. Ne vrlo dobro, niti odlicno. Vec dobro. 3 boda su tu, i to je jebeno. Jos vaznije da smo ih stvarno zasluzli.
Mandzukic je i dalje igrac manje na terenu. Nema te famozne trke o kojoj se bajke pricaju (i ustvari su samo bajke), lik ne zna stopati loptu, ne zna dodati prvom do sebe, ne zna sutati, al eto tu je. Zasto? To valjda samo ovaj tv-serviser i par 'znalaca' znaju. Ja kao totalni idiot to ocito ne kuzim. No i to je ok, jer da ponovim, ocito sam idiot.
Zao mi je sto Perisic ono nije zabio. Momka dobro poznajem, i osim sto je odlican momak, srce kad je u pitanju reprezentacija mu je stvarno na mjestu.
P.S.
Druze Brko, oprosti, ali pijan sam. I ko te jebe