Zanimljiva tekme protiv osmanlija, za moj ukus čak i malo prežestoka, zbog nesposobnog suca (vidi se da je trgovac u slobodno vrijeme

).
Nije loša promjena mentaliteta unutar momčadi po pitanju trke i htijenja, ali mi se opet ne sviđa što se više-manje sve bazira na Modriću. Očekujem puno više od Badelja u defanzivnom smislu i pokretanju akcija, te od Brozovića po pitanju povezanosti sa ostatkom momčadi jer je danas nekako djelovao distancirano. Nekako mi se čini da Mandžukiću ne odgovara baš ovakav stil naše igre, osim beskonačnih nabacivanja unutar turskog 16-erca, na čemu bi naši trebali znatno poraditi, kao i na realizaciji izrađenih prilika.
Rakitić je danas odigrao čisto ok s obzirom da se često nalazio u vrlo gustom prometu po sredini terena gdje su turci nemilice tukli i vukli, a gdje je najviše dolazio do izražaja njihov siledžijizam.
Dodatno, nije mi jasno zašto TV serviser nije dao više minuta Pjaci, Kramariću i Schildenfeldu, te tako barem malo poštedio nakantanog Ćorluku, te umornog Perišića, Mandžukića ili Brozovića.
No dobro, da se poraditi na tome do Češke koju se NE SMIJE podcijeniti, jer u protivnom ovaj rezultat sa turskom pada u vodu.
A sada, da vidimo te das favorite kako igraju ... nadam se dobrom nogometu
Citiraj:
Autor Nybelung
Ako je vjerovati portalima, Srnin otac je preminuo nekad tijekom utakmice. 
|
Grozno ... i to baš za vrijeme utakmice