Da. A i bila je nedavno informacija od WG-a da najviše varanja ima na RU serveru i tamo je prije mjesec dana podjeljeno brdo banova. Kako stvari trenutno stoje ne znam. U svakom je slučaju plus da češće izbacuju patcheve jer to samo radi kontra modova i mogućeg varanja.
Sve me više iritira DM. Brod ima staklene kupole. Jučer smo u doslovno dobivenoj partiji ostali Cyc i ja oba u DM-u. Ganjamo u capu Fubukija i MK. Ne mogu čisti nos pokazat MK jer mi je Fubuki blizu i u jednom trenutku moram njega gađat sa HE jer je rushao na mene dok sam se ja bavio s MKom. Istovremeno slalom među torpedima vozim. Ostavim ga na min HP prije nego je zbrisao u zaklon iza otoka ali sam posaugao jedan topedo. I onda mi u bliskm duelu MK riješi permanentno jednu prednju kupolu, dok je druga bila onesposobljena na neko vrijeme. Dovoljno da me izbušio APom prije nego sam ja njega stigao dokrajčiti. Ostao je na 800 HP-a. Nakon toga Fubuki rusha Cyca koji je s DM-om bio na malo HP-a i popije 2 torpeda a mi izgubimo partiju.
Prokleti NO je sposoban izdržat 8" granate na svojim kupolama. Pensa i Indinana nemaju defakto oklop na njima. Slično izgleda je i sa DM. Nisam na svim brodovima ukupno izgubio toliko kupola kao na DM-u. Iz tog me razloga počinje malo živcirat inače odličan brod - ovisi o brawlu i bliskoj borbi a gubi kupole od smeća kao što je Kutuzov koji ima 152mm topove. Kako da onda odradim svoj posao kad nemam torpeda kao rezervu??!?!
Sva sreća tu je Indiana. Najbolje potrošena lova na ovu igru. Svaka partija s njom je gušt samo takav.