View Single Post
Staro 09.06.2016., 13:04   #2771
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
No s druge strane najzabavniji mi je Molotov definitivno, je da te pobrisu u jednoj salvi, ali majko moja kako dijeli citadele, pure fun
E sad znaš zašto je nekima od nas toliki gušt bio igrat Pensacolu, i meni sad Indianapolis - USN AP granate imaju najbolji kut penetracije i to je u pravilu streljivo koje koristiš s njima. Neki ih zovu i LOL-Pen granatama jer citadeliraš ekipu kroz nos.

Ako ti se sviđa molotov, Indiana nema puno bolji oklop ali je na nos dobar tenkist. Plus ima najbolji domet od T7 cruisera ako se ne varam. Btw. neki dan jadnog Konga citadelirao s njim, a citadele sam s NO i Pensom podjelio od Fusa do Amagija.

Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Oprostite ako se je netko osjetio prozvanim nisam nikoga imenovao pojedinacno

I dapače zadnja 2-3 dana imam fenomalne bitke (i to bez murmanska heheh) i u plusu sam tako da nisam ničim izazvan napisao post.
Jednostavno sam skromno zaključio da se više furaju "OP" borodivi, opet napominjem nisam nikoga prozvao, imao :P molim bez da mi se uvrijedite hehe, kao i svugdje uvijek ima izuzetaka
Nije da copram (ali copram), taj niz se zamjeni sa lošim nizom u pravilu uvijek.

Ne furamo OP brodove koliko smo OP vozači nekih. Recimo ja u Fubukiju dobio duel s Bensonom neki dan. Ostavio me na 4 soma HP-a da potopim još 3 broda u njihovom timu.

Od početka igre moja filozofija je: nađi brod koji ti se sviđa em izgledom em načinom igre i opleti! T10 sam otključao tek kad su mi postali privlačni promjenama u igri (tipa radar). Nemam namjeru otključavat sve 10ke, već samo vozit brodove koji podliježu gore navedenom pravilu.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote