View Single Post
Staro 12.01.2003., 12:38   #7
Shaka
Shaka

Shaka's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Cool

S vremenom sam postao gladan za procesorskom brzinom i ono što sam dobivao jutarnjom hladnoćom nije mi bilo dosta, a i nije mi se dalo svakih par sati ulazit u bios i ubrzavat FSB. Zato odlučih ja otključat svoj AMD. Ranom zorom odjurim do lokalnog bravara koji se baš danas odlučio trijezniti do podneva...Tako sam se ja smrzavao dok nisam dočekao -> tko čeka dočeka odjeb. Nakon što sam mu pokazao svog ljubimca i objasnio što želim dobio sam super koktel. Mješavina svježih sočnih psovki i noga u dupence. Tako ja pognute glave i slegnutih ramena krenem u grad. Vozim se tramvajem i ugledam multilockov dućan. Na njemu veliki natpis elektroničke brave. Kažem sam sebi: "TO JE SIGURNO TO, RAJ ZA MOG AMD-a!". Sidjem na sljedećoj stanici i udjem u dućan. Unutra svi neki čudno obučeni ljudi...Priđem jednom brkatom za kojeg je bilo očito da je serviser (još je imao svježeg ulja na masnom brku). Objasnim ja njemu kako sam kupio AMD, kako on radi super, kako je nabrijan, ali banana je to što je zaljkučan. Kaže on meni nema problema neka ja dofuram svoju pilu nutra i on i njegovi dečki če ju sredit, bit će otkljućana za deset minuta. Kažem ja na to nema beda, vadim svog ljubimca iz desnog džepa i guram mu ga pod nos. Brkonji su skoro oči ispale kad je vidio moju kockicu. Opsovo mi je svu familiju, prijatelje i sve u vidokrugu. Čopio me sa svojim masnim debelim čevapima za vrat, dignuo pol metra od zemlje i kroz zatvorena vrata bacio van (jako bolno). Dok sam se ja polako u bolovima skupljao s poda i otvarao vrata brkonja mi je odbrusio da se ne vraćam s tom keramičkom AMD stonogom i da ak se mislim pojavit unutra nek si nabavim četveronožni AMG. Vidio sam ja da u Zagrebu nebum našel nikog da mi otključa mog ljubimca. Došao sam doma bacil komp van na hladjenje, spojil se na net i započeo dugu potragu za ključem. Našao sam ga na Cigo's hardver...(tam ima dobrih stvari za modanje->sve po 12kn, isporuka zagaranitirana by ROM Inc.) Odlučio sam to spojit zlatnom niti, s njom se najlakše radi. Zlato sam nabavio iz susjedinog vjenčanog prstena. Tak joj i treba kad mi je povjerila ključeve od stana na čuvanje. Sudeći po veličini prstena dečko joj je bio narkić. Tak joj i treba kad mi tu digiće iz albanije u susjetvo uvozi. Na pati sad... Nakon par minuta topljenja zlata u mikrovalnoj premazao sam procesor i kratko spojio jedina dva pina na poleđini moje AMD 2002 c++ice.Jedina je bedara kaj sad nije dovoljno hladno za poigravanje sa množiteljem...šmrc...ali bit će poslijepodne kad idem u Sibir sa starom ima neki projekt za antropološki institut pa moram ić s njom nekaj radit. Vozdra svima do tada.
Shaka je offline   Reply With Quote