Citiraj:
Autor BladeRy
Pa posao BBa je da izbrise cruisere, a to nekad i naprave. Da imaju vise uspjeha u tome, bili bi OP. Mene BB uvijek citadela, il sam te kurceve srece il sam magnet za citadele, al svaki hit je katasrofa za mene.
Danas na PTu, ja sa mogami na 10km od montane, full broadside na mene i napravio mi je 3k dmga.... ja njemu 9. Da se slucajno nebi tako nesto dogodilo na glavnom serveru
BBovi sad sluze za farmanje dmga, samo lozi i lozi i lozi. I radi takve gluposti ce WG il buffat BBove opet il nerfat krstarice. Jer zamisli samo da naprave gameplay balansiran za sve strane.
|
pricamo o igri... Poso bb da je izbrise sve... cak i kad stavis HE granatu onako iz ocaja i onda pogodis fabuki s 410mm dobijes 3000dmg lol..a on nasere salvu od 9 torpeda na tebe.. Po meni vec kad je tako mogli su bar sec.gun korigirat i dignut ga na veci tier na 14km range ili nesto slicno tome
ti citadelas cruisera nije to problem,al rijetko kad cruiser plovi sam,i rijetko kad je 1 salva dosta za unisitt*sto je opet sranje u igri..a imas reload boli glava..to tad je przenje na najjace. mogu barem uvest tipa flooding dmg kad granata napravi overpen ili nesto slicno
evo myoko npr..jedini mana mu je sporo okretanje kupola,al brate switch s he na ap je ludnica..cim neko okrene bok s 12-13km ..izbrises cruisera u jednom sutu...jer ispali 12granata*dobijes odma 3-4citadele i nerasprsi puno...uzmi tipa neki bb tier IX i ak ti se nepotrefi dobijes 1citadelu..i onda cekas ko majmun reload
wow s svakim patchom postaje sve vece sranje.zato wot nisam upalio vec 1.5god..i necu ni igrat nikad..sam modovi..premium sipovi i ajmo ljudima lovu uzimat