View Single Post
Staro 08.06.2016., 16:14   #19170
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009

Stvorovi su dizajnirani kao da je film iz 80'.

Zamjeram filmu da radnja nije fluidna nego se u vrhuncu radnje htjelo nagurati više nego potrebno pa ispada kao da je druga polovica filma na silu snimala
London Has Fallen - film se gleda i pristupa kao svakom napuhanom preko marketinga. Loše napisani scenarij sa napuhanim Gerard Butlerom za pogledati jednom i zaboraviti
The Danish Girl - film sam po sebi je solidan ali gluma Eddie Redmayne te Alicia Vikander je savršena. Šteta da nije Eddie dobiju oscar makar je malo vjerojatno jer je dobio godinu prije i morali konačno ugurati DiCaprio
Grimsby - film nema ništa smiješno očigledno da je radnja za odabrane gledatelje kojima odgovara takav humor
-->
Hail, Caesar! - dosadan film
X-Men: Days of Future Past - po meni lošiji od the wolverine, jako nategnuta radnja
Redirected - dobra komedija na engleski način, početak nije obećavajući poslije se radnja oslobodi
Cold in July - radnja malo pre spora, Michael C. Hall odglumio totalno antipatično tj tipično američko
10 Cloverfield Lane - jel taj film uopće ima kakve veze sa onim Cloverfield iz 2008? Uglavnom film nije loše, glumci su super odabrani. Jedino kao što se pisalo ovdje na forumu zadnjih 10-15 minuta izrezati iz filma.

Stvorovi su dizajnirani kao da je film iz 80'.

Zamjeram filmu da radnja nije fluidna nego se u vrhuncu radnje htjelo nagurati više nego potrebno pa ispada kao da je druga polovica filma na silu snimala
London Has Fallen - film se gleda i pristupa kao svakom napuhanom preko marketinga. Loše napisani scenarij sa napuhanim Gerard Butlerom za pogledati jednom i zaboraviti
The Danish Girl - film sam po sebi je solidan ali gluma Eddie Redmayne te Alicia Vikander je savršena. Šteta da nije Eddie dobiju oscar makar je malo vjerojatno jer je dobio godinu prije i morali konačno ugurati DiCaprio
Grimsby - film nema ništa smiješno očigledno da je radnja za odabrane gledatelje kojima odgovara takav humor
intel freak je offline   Reply With Quote