Tema: Košarka
View Single Post
Staro 08.06.2016., 11:42   #636
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova

Inače, evo ovdje se na par primjera može vidjeti na koji način Curry i Klay značajno utječu na igru svoje ekipe i kad ne zabijaju:
http://www.sbnation.com/nba/2016/6/7...ba-finals-2016

Ima toga još, ne da mi se sad kopati, ali neposredno nakon game2 je bio članak s nekoliko videea u kojima LBJ ispada iz igre zbog Currya.

Postoji i opcija 2, koju je koristio OKC. Nema udvajanja. Pa je bilo 11 trica Klaya u Game 6, 7 pokrivenih trica Currya iz driblinga u game 7. Izredali se na njemu i Westbrook i Adams i Durant, trpao je preko svih.

Ne znam hoće li što Cavsi mijenjati noćas, ali nadam se neizvjesnijem finalu, makar bi se ovdje mogla dogoditi i metla. Kroz ovo finale možemo i u drugačeejm svjetlu gledati Duranta koji je po meni dobio preveliki hate nakon izgubljenog finala zapada. Da - griješio je, mogao je bolje, ali iz ove perspektive...

A što se tiče Kraljice i njegovih fantastičnih uspjeha u vidu dovlačenja loših cavsa do finala kroz katastrofu od istoka... George, Durant, Leonard, Hayward, Anthony. Sve top SF-ovi lige, stavi bilo kojeg od njih umjesto LBJ-a, i Cavsi će opet doći do finala.

A stavi Cavse s LBJ-om u zapadnu. i nisam siguran da bi vidli finale konferencije.
hahahahaha jebena fora. kad lebron sam nosi ekipu onda je on luzer, ali za ovu dvojicu se traze izgovori koji nemaju veze s nicim. bez greena su gsw samo malo jaci tim sa zapada...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  Reply With Quote