Odlično su tu partiju odigrali, Cyc i ja smo se bezveze zaletili na cap A (IIRC) i u kombinaciji s Khabarovskom koji me namamio da pokažem bok dok je Montana samo čekala priliku za salvu - ostao bez pol HP-a. Nisam ponovio istu grešku dva puta. Lun se s Yamom sparkirao na nos i pao je brzo nakon Cycovog nasukavanja na otok gdje su ga pobrisali.
Trebali smo se povući odmah sa capa i spojit s otatkom flote na B koja je gurala s druge strane. Ovako su nas presjekli i GG. Nisam se mogao približiti Khabi jer je stalno bio 10km ispred svoje Montane koja je čekala da se netko pojavi za broadside. Da smo imali DD ispred koji bi spotao Khabu onda bi možda bila druga priča, ovako... Završio partiju sa 100k dmg i drugi na timu. Za zaborav.
Znam kako mu je bilo - vidi dva posta ranije.
---
Zato sam iduću završio u istom timu sa onim likom koji je poslao Montanin replay Aerroonu - Gubi20. To je već druga partija gdje smo bili na istom timu. Zadnji puta on Montana, ja Fubuki. Jučer on Gearing, ja DM. Oba puta 1. i 2. mjesto na timu. Prije ja s Fubukijem, jučer on s Gearingom.