Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 08.06.2016., 08:42   #1062
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
... mogu samo reći da ja nisam ni najmanje zabrinut jer znam da sam novce poklonio i od onda sam svjestan da ti novci više za mene ne postoje...
Evo ja ću samo citirat sam sebe (post #961) od pred godinu dana i zaboli me neka stvar za refund i koliko će im trebat da završe. Igrat ću punu verziju u penziji sa 73 godine!

I dalje mislim da su ljudi previse paranoicni i da misle da su kupili dionice Star Citizena kad su dali neke novce. A nitko im nije kriv, nego oni sami, ako su utukli stotine ili tisuce dolara u igru.

Ja mogu reć da povremeno igram StarCitizen alpha (zadnji mjesec nešto češće, više stvar okolnosti i sučajnog slobodnog vremena), baš onako casual, zafrkavam se s ljudima na PU ili odigram Vanduul Swarm co-op. Igram s joystickom i to je praktički jedina igra gdje je korišten, sa izuzetkom par simulacija "back in the day". I ne smeta mi kako je riješeno upravljanje joystickom, niti mi smeta kako se Cutlass ponaša u letu. Jedino mi smeta što mi trenutno turret ne prepoznaje u sučelju broda pa ne mogu koristiti svih 5 "pljuca", niti ih mogu zamijeniti nečim drugim (uopće, nešto je sprčkano s tim)

Trenutna verzija je razumno stabilna u smislu da se može odigrati sat-dva bez rušenja i izbacivanja. Drugačije je od sveg drugog čak i u sadašnjoj, nikakvoj, verziji i samim time mi je zanimljiva. Da li sam je preplatio? Vjerojatno. Ali ništa više od hrpe drugih igara na Steam-u koje još nisam sitgao ni pokrenut, kamo li što drugo.

Da refund... možda ste malo nerealno ušli u cijelu priču

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 08.06.2016. u 09:09.
JC Denton je offline   Reply With Quote