@Tvrdi
Otkad sam zavrsio ARP misiju, nisam WoWs upalio

Al me zivcira ovo stanje u igri, rado bi igrao al ne donose bas nesto novoga.
Sad sa ciklonom na dosta mapa ubijaju gameplay. Iovako runde zavrse sa istekom vremena jer se ekipa ne stigne poubijat, sad na to dodaj jos 2 minute gdje se 80% flote sta je bilo u dometu i napucavalo, odjednom nadje potpuno slijepo. Sad na to dodaj 8km range i odjednom ces prije bit u dometu torpeda nego ces vidit metu, sta ce naravno nakon par rundi BBovi osjetit kad u scoutanju nalete na cruisera i torpeda...sljedeca runda, nece on ic naprijed dok traje ciklon. Nije bitno jel netko drugi scouta, ako i sam nije u 8km, nece vidit metu. I eto kampanja 2 minute bez da rade ista.
Tako sam i ja najebao, trazim mete, nestane ciklon, pojavi se yama na 9km a ja mu broadside...bam, izbrisan, 250k popravka. Na kraju ce samo DDovi to vrijeme iskoristit za cap games, drugima je previse riskantno..
@Thor
Je sad nakon reworka. Ekipa radije radi "stealth" BBove, tipa 13km detection Tirp nego kombinacija sa vigilance. A cak i 15km montana build profitira od manjeg detectiona, dok se yamata vidi iz orbite. Al to je bio samo jedan primjer.
Skinem PT pa vidim, nadam se da nece upropastit stvar nekim "balansiranjem"
Edit, mape sa ciklonom il necim slicnim:
- Atlantic
- Islands of Ice
- Hotspot
- Trap
- Two Brothers
- Land of Fire
- Trident
- Shatter
- Okinawa
- Neighbors