View Single Post
Staro 07.06.2016., 11:17   #1150
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
Ja vise uopce ne kuzim sta znaci dobra kamera ili losa...uglavnom svi vele da mi4c ima dobru kameru, dok za note 3 pro neki vele dobra, neki losa... Jos jednom se pitam sto je dobro a sto lose?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Dobro pitanje. Meni je odlična kamera na uređajima tipa G5, S7 edge, Lumia 950...dobru kameru ima recimo G4, S5/S6, lumia 930....ovi kinezi koji nisu flagshipovi imaju očajne kamere u uvjetima slabije rasvjete (dakle ne vidiš kaj je na slici)...po danu su slike solidne ali i tamo vidim veliki nedostatak detalja (kad se malo zooma), hrpa šuma....takve slike daju low to mid range samsunzi...djetetu sam nabavio J3 2016, koštao me soma kuna...slike bolje nego na svim tim kinezima koje sam probao. P9 i Mi5 su flagshipovi ali koju god sam recenziju vidio i oni kaskaju za flagshipovima Samsunga, HTCa i LGa, kad se o kameri priča...
Ali i opet ali...nije sve u kameri. Ako gledaš mob samo radi kamere uzmeš flagship i ne okreći se sine. Ili kao ja. Kineza koji sve vrti ko lud a košta soma sto kuna i entry level slr kameru.....Možda bi si i ja kupio S7E da sam naslijedio stan i da ne plaćam školovanje i aktivnosti djeci...ne putujem...ali ne pada mi na pamet...
Generalno pravilo je da mobovi bez OISa na kameri su koplje ispod svega što to ima..pogotov ako se ne slika u idealnim uvjetima, to još više vrijedi za video snimke...

BTW, izašao je novi globalni ofišl Miui ROM i navodno su promijenili algoritme na kamerama, fingerprint....sad koliko je to poboljšanje još neznam reći jel nije mi još stigao update

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.06.2016. u 11:24.
Tvrdi je offline   Reply With Quote