View Single Post
Staro 07.06.2016., 00:58   #1147
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Citajuci recenzije na mob.hr i racunalo.com,ne spominju los wifi i gps,cak dapace dobar prijem signala

Inače je prijem WiFi signala vrlo dobar, čak i ako se između uređaja i rutera nalazi nekoliko zidova. Ako nekoga zanima, ovo je cijela paleta povezivosti za koje Le One Pro ima podršku:
– 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
– 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
– 4G: FDD – LTE 1800/2100/2600MHz
– WIFI :802.11ac/a/b/g/n 2.4GHz i 5GHz Dual Bands
– APT-X Techonology,Wi-Fi hot ,Wi-Fi Display,WLAN direct
– GPS/AGPS/GLONASS, Beidou

Kako vidim,za 200 eura cu ga uzeti samo radi 4 GB rama i boljeg ekrana,jedino me eto softver brine najvise i jel problem nakon godinu dana bateriju samostalno zamijeniti,opcenito koliko je problem na tim mobitelima sa neizmjenjivom baterijom ?
A gle neznam ocito da netko cita između redova ali pogledao sam tu recenziju na racunalo.com i koliko ja vidim sa wifijem su imali problema tj spajanjem na wifi ali kad se spojio radio je ok tako je i s gpsom pročitano s druge stranice letv.re na forumu. uz to ima jedan bug kod kontakata, naime kad se uđe u kontakte i idete na nečiji profil izađete van idete na drugi profil u kontaktima onda vam baci poruku da nemožete uci i da ce se kontakti zatvoriti, npr to smeta mom šefu na poslu rekao sam mu da će se to softverski valjda ispraviti ali on je skeptičan i razmišlja varatiti mobitel

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Uff,citajuci prije po temama skuzio sam da baterije gube kapacitet tek nakon 500 ciklusa tako da sam miran barem godinu i pol ? Koliko bi to u servisima bilo mijenjanje ?
ma kakavo mjenjanje baterije, evo npr ja imam svog kineza 2. i pol godine xiaomi redmi tj hongmi i baterija jest oslabjela ali izdrži mi bez problema jedan dan čak i duže ali ja ga ipak napunim ili prije neg odem spavati ili ujutro kad ustanem, a da kažem da sam 2 godine igrao intenzivno jednu igru na njemu, pa mi se desilo da sam ponekad i dva put dnevno puni mobitel, tak da što se tiće baterije ne brini izdržat će.
eKICh je offline   Reply With Quote