View Single Post
Staro 06.06.2016., 10:33   #2719
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Da, to je sranje sa dimom. Al ni rijeci sta si vidljiv jos 3-4+ sec nakon sta ti spotting indikator nestane dok vozis druge brodove, DD, CA il BB.

Sad ove dane kad igram sa Zao pa moram cak i pazit da me ne pogode, ako postajem meta BBa, prestanem pucat i cekam da okrene topove na nekoga drugoga, cim indikator nestane, ja mjenjam brzinu i kurs i gledam turete BBa kako me prate... novi kurs i brod u rikverc dok sam van detekcije i topovi me prate... je, slucajnost za popizdit. I ond kad te pogodi, odgovor je da je predvidio sta cu napravit. Stoka lazljiva, nece da priznaju da su sjebali game mehaniku...

@Lun
Glede DDa, pa da, ako znas kako to radi WG nemas se cemu cudit. Kako su rijesili problem kampanja i artiljerije u WoT? Dali su svima gold ammo i artiljerije od T7 do T10 tako da jos jace udaraju. Shima wall of torps je isli nerfat radarom, al time su sve DDove sjebali. Onda opet shima nerf, sad imate jaca i brza torpeda al smece domet..ekipa koristi stara torpeda sa vecim doemtom.
Pa normalno, ako mora pric blize i reskirat radar i poginit ili stat na daljem dometu sa sporijim al vecim rangeom torpeda, 99% ce birat risk free gameplay.

@Thor

EU server je poligon za izivljavanje rusa. Samo to. Svaki drugi server ima akcije, misije, goodie, bolje com. managere od EU. I to je kroz WoT dokazano da ti se zgadi, koliko je samo NA imao vise akcija i free tenkova i exp boostova a EU nista.
Sad je isto sa EU, cjedi budale jer najvise placaju.
A glede onog spama "uvrijedjenih" igraca, pa i ja bi im opalio ban na 1 dan, ako ponove, acc ban. Neka odjebu, spamaju, hijackaju threadove jer oni zahtjevaju nesto... misle da ce na taj nacin promjenit politiku firme koja jebe svoje igrace uzduz i poprijeko.

Edit: Evo sad gledam Crysantosa, igra Clevea, i gadja ga DD. Iz dima.... a nije spottan, detekcije nema, ikone nema. Kapetan ima Awareness i sve...ma kakvi.. Nije ni njemu jasno. A prije toga plovi dobrih 30 sec a da ga nitko ne vidi nit je on pucao, totalno nedetectan.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.06.2016. u 11:17.
BladeRy je offline   Reply With Quote