Za Arizonu se zna da dolazi, tek je pola od ukupnog broja planiranih premium brodova izbačeno ove godine.
Arizona data mined na Redditu.
SA je nešto promijenjeno od 0.5.5, mislim da ni sami ne znaju što su zbrčkali. Onaj 3s otklon je bio primjetan kad je radar dodan - iako znam da je brod tu, pojavi se za 2-3 sekunde radi kašnjenja između servera i klijenta. Ništa novo.
Što se tiče samog radara - ja mislim da je napravio ogromnu razliku, a nakon toga je uslijedio nerf torpeda. Pogotovo long lance koji imaju Kagero i Shima. Fubuki je buffan, to se slažem i odličan je gun boat. Neki dan dobio duel sa Bensonom na full HP iako još nemam 18 bodova da si zadnja dva boda stavim na EM skill.
Isključivo radi radara imam dobru statistiku sa Baltimore-om. I radi toga sam zadržao NO. S obzirom da imam već dosta iskustva s radarom preko 4 broda (Od Indiane do Des Moinesa) mogu reći da sam podjednako riješio i Shimakeza i DD-a ostalih flota. Već sama činjenica da imaš radar služi kao "deterrent" zona ili u kontekstu CV-a "no-fly" zona. Što ne znači da nisam neki dan potopio Des Moines sa Hakuryu-om na isti način kako možeš prići i Des sa radarom. Baitaš ga prvo i onda je priča po starom.
Taj spam po forumima je pokrenuo netko sa PL foruma. Tak da taj niski način komunikacije ne shvaćam ozbiljno. Komentiram s ekipom u threadu o nečem i onda mi 3 posta random jazavci zaspamaju isti tekst. Ne kužim, što su mislili nego da će pobrat ban???