View Single Post
Staro 06.06.2016., 09:16   #2716
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
You Sealclubber, you!

Moguće objašnjenje zašto je SA zbugan od 0.5.5 leži u tome kako se stvara dim kad baciš smoke screen:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWars..._causing_this/
Ingame opis SA skilla: "An indicator is displayed when your ship is detected by an enemy ship or aircraft". Dakle 1 ili 0, ili si detectan ili nisi, nema sive zone.

Ako već tvrde da je sve ok sa SA neka promijene opis skilla u "Occasionally an indicator is displayed when your ship is detected by an enemy ship or aircraft" i problem riješen. Vidim da na EU forumima traje pobuna radi odnosa WG EU prema igračima, čitam da je dosta postova pobrisano i ekipe ban-ano.

Ovakav način odnosa developera prema communityu je davno ispao iz upotrebe od bilo koje tvrtke koja želi opstat na tržištu, a jedino što drži WG i WoWs na životu je nedostatak konkurencije. Glavno da se ponovno najavljuje novi premium USS Arizona, koji je zasad gimpani New mexico, al siguran sam da će WG to sredit i napravit nekakve OP preinake.

Neznam da li sam ikad vidio developera koji ne razumije kako igra koju su napravili funkcionira i koji nebalanse pokušava riješit "flaster rješenjima".

Shimakaze OP! Dodat ćemo radar! Btw, radar je sjebao gunboat DDove više nego shimakaze. Nekidan uletim sa NO između fletchera i udaloia i pojedem ih zbog radara, da bi me na kraju shimakaze torpao. I to se konstanto događa. Sa tashkentom muku prolazim napravit neki damage, dok s fubukijem i dalje spamam torpeda, još sam ga specao kao gunboat da mogu srat vatru po svemu, dok spamam torpeda.

I ostale gluposti sličnog tipa. Što reći? Koju posluku porati?

Mislim da ću pričekat sa bilo kakvim daljnim investicijama u WoWs, dok se WG ne sredi. Ako je suditi po iskustvima WoT igrača, sumnjam da hoće.
Lun je offline   Reply With Quote