Citiraj:
Autor vorda22
ak se on nije pojavio, bome ovaj ostatak traze po svemiru...
|
Pa ovako.. pričamo o čovjeku koji je sam sebe prozvao Kraljem, koji sebe smatra najvećim u svemiru, uz bok ili iznad najvećih svih vremena. Ja ništa od te čarolije kakvu bi takav kralj trebao imati nisam vidio u ovom finalu. Ali ništa.
Zajebi suigrače i pazi ovaj primjer.
Jordanu su srali za prvo finale da je dobio Lakerse jer je Magic star.
Onda je došlo iduće godine finale protiv Blazersa i mediji su pumpali kako će Drexler biti bolji igrač od Jordana. Clyde je imao tada nekoliko fenomenalnih sezona i mediji su ga dizali u nebesa. Imam čak i negdje neke časopise iz tog vrmenea gdje su uspoređuvali Clydea i MJ, i neki čak davali prednost Clydu. A sigurno im MJ nije zaboravio ni to da ga 1984. nisu htjeli uzeti na draftu
Epilog znamo. Jordan nije puno srao u medijima, ali se posrao na Blazerse već u prvoj tekmi, s 35 koševa do poluvremena i tricama 6/6. A svi znamo da MJ-u trice nisu bile forte. I nakon 6. trice nonšalantno slegnuo ramenima prema Magicu koji je kao komentator u nevjerici gledao šta ovaj radi. Nisu mu pri tome suigrači trebali, većinu tih koševa si je rkeirao sma, a u obrani grizao svake sekunde.
E vidiš, takav nastup se očekuje od nekog tko sam sebe smatra nezaustavljivim i najboljim.