05.06.2016., 23:48
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Autor blava
Narucio bi si novi mob iduci tjedan jer Coolpad ostavljam sestri i dvoumim se izmedu LeTV LE One Pro i Xiaomi Redmi Note 3 Pro.
LeTV ima bolju kameru,1 GB vise rama,QHD ekran,malo bolji procesor,metalni dizajn,no znatno slabiju bateriju i software je pun bloatwarea i upitna community podrska.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro ima dosta jacu bateriju ( 4000 mah vs 3000 mah ),bolju softversku podrsku,IR blaster,no losiju malo kameru,plasticni dizajn i 1080p ekran.
Oba su 200 eura otprilike,1 godina EU jamstva,sto odabrati ? Citajuci HR recenzije oba su odlicni uredaji za cijenu,isao bi na LeTV,ali me brine baterija i software te ima li koji jos kandidat za tu cijenu ?
|
Ja bi savijetovao redmi note baš zbog softvera a i koliko sam čitao okolo o baš tom modelu navodno ima wifi i gps loš, mada sam ga osobno držao u ruci mobitel je zvijerka sve doslovno leti, da ne govorim harverski gdje je top, jedino softver ako to riješe vrhunski mobitel, isto tako ako želiš hr jezik zaboravi jer ima samo eng i kineski ovo ostalo koliko sam skužio ima ali djelomično prevedeno govorim o EUI romu koji dolazi unutra.
|
|
|