View Single Post
Staro 05.06.2016., 20:23   #1121
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
Kolko sam ja popratio postove od de.fanga covjek je najvise ili je jos uvijek fan Meizu a tako da ag008 ne pricaj napamet...
Kolko sam popratio coolpad f1 je odlican fon no nakon njega (zadnjih skoro godinu dana)od coolpada nema nista pametna...
Moja iskustva sa mobovima od 50-100 USD nisu bas dobra no mozda se u meduvremenu nesto promijenilo
Stavio sam dosta korisnih informacija za razliku od nekih dušebrižnika a oduvijek sam na ovoj temi pisao po vlastitim iskustvima i većinom o mobitelima koje sam koristio ili barem imao priliku isprobati a na način da prenesem svoja iskustva onima koji misle kupiti "kineza" neopterećen brendovima, kuponima i sitnim provizijama, reklamiranjem i guranjem pojedinih marki iz osobne koristi. Kome pravo kome krivo.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
@tutom
Ne razumijem bas izjavu,nema ništa pametno ga ?
Stavis miui rom i vozi misko,samo updateati moraš ručno ako hoces bas jer izlaze bas svaki tjedan na needrom.
nije se mislilo na f1 nego općenito na brand od kojeg ni "trc" duže vremena, odnosno rade oni i dalje mobitele ali nisu popularni kao recimo xiaomi ili meizu odnosno nemaju takav kontinuitet.

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 05.06.2016. u 20:36.
de.fang je offline   Reply With Quote