View Single Post
Staro 04.06.2016., 16:32   #243
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Kimi je overrated vozač. Tako je i uletio u F1 i dobio super licencu. Pogledajte samo bodovnu bilancu njega i Nicka Heidfelda 2001.

Nezainteresiran lik za taj posao. 2003. je odvezao jako dobro, a titulu je spusio zbog motora na Nurburgringu.
2005. je svako malo startao +10 jer je skurio motor. U međuvremenu je Alonso u nešto sporijem Renaultu skupljao bodove i prije kraja potvrdio naslov i onda još jednom iznenadio pobjedom u Kini...

Njemu je zbilja vrijeme da se umirovi. Meni je najjače bilo kad je uzeo naslov s Ferrarijem i onda ga Massa našamara godinu dana kasnije, u što jednostavno nikako nisam mogao vjerovati. I onda su počele priče najvjernijih Kimijevaca da su Schumacher i Massa okrenuli Ferrari da po njemu rade bolid, yeah right
A ni 2009. nije bio baš nešto bolji dok Massu u Mađaroringu nije pogodio feder!

Zato je i odletio iz Ferrarija 2009. Tamo si dok si dobar, kad nisi, letiš. Tako je bilo i Alonsu. Bez obzira što mu nisu dali dobar bolid i što su jedan naslov poklonili Vettelu...

Lik je tu samo zbog love, a Ferrariju i Vettelu odgovara da ne dođe neki Ricciardo koji bi onda njega ugrozio.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline