Negdje sam pročitao da T10 brodovi dobivaju više XP-a što više T10 brodova kokneš. To možda vrijedi i za ostale ali nisam siguran, u svakom slučaju potapanje T10 broda vrijedi više od T9 iste klase. Dal to isto utječe na WTR nisam siguran... Iskreno nisam se nikad ni informirao kako se definira WTR i što je glavni faktor na to bodovanje.
Što se tiče mojih DM statova bili su u rangu sa Balmerom. Do jedne večeri kad sam pod gasom odlučio igrati do 4 ujutro, em ja nisam svoj em kriplijada u timu samnom - sa 60% WR sam se spustio na 47%. Sad sam na konstantnih 53% ali daleko je to od Balmera i uživancije koju sam imao s tim brodom. Od Balmera nitko ne očekuje puno pa te ne fokusiraju. Za DM se zna što može i ako te vide prva si meta drugih. Da ne velim kako imaš lošiji concealment od Balmera i manje si okretan. I ne mogu se oteti dojmu kako DM iako na papiru ima bolji u stvarnosti ima lošiji oklop od Balmera koji je po meni najbolje oklopljeni CA u igri, pogotovo kod Amera. DM prima citadelu kroz onaj hangar na krmi samo tako - najviše od 16" plunging fire.
Ako te brine WR sa Zao, a sudeći prema dmg koji radiš (podosta viši od mojeg sa DM) - pitanje je dal se fokusiraš na štetu ili sve pomalo? Recimo meni je fokus na cap baza prvo i support DD-a u capu. Yes, zna bit riskantno ali više se isplati nego pržit BB jer to dobiva partije. Rješavanje njihovih DD-a ili ih barem držat na lancu jer znaju da imaš radar pa ne prilaze kad te vide u kojem si području isto puno toga pridonosi partiji. DD & capanje = win. Tako da i sa CV-om i sa CA igram u tom vidu.