20 partija pod pojasom sa Indianom. Obožavam brod. Ne znam dal je sreća ili namjerno, ali u tih 20 partija sam samo 2 puta vidio T8 i T9. Sve ostale partije top tier. Dosta njih i u diviziji.
Jučer navečer igrali Roy i ja, on Pensa ja Indinana. Redovito prvi na timu i kad se gubilo. Kome god je legla Pensa toplo preporučam Indianu jer je brod odličan. Na nos tenkira skoro kao NO a topovi deru sve u 16. Ono što je najsmješnije je da sam najviše puta bio potopljen od proklete Atlante koja mi se približila previše i DPSom / HE granatama mi pojela HP.
Moram složit filmić kako sam jučer pwnao jednog Kamikazu s Indinanom. Prvo radar a onda slalom među torpedima (torpdobeat!).
@ Tvrdi: što se tiče loših timova. Jučer sa Shokakuom završio u T10 partiji. Na drugoj strani Roon, 2 x Hindi, Iowa, Montana i Lexington... jedno gore od drugoga za napasti sa CV-om jer su svi ploveće AA tvrđave. Izgubili partiju na sitne bodove ali unatoč tome sam s CV-om bio prvi u timu. Najslađe (najslanije) suze bile su od Montane koja je jurila prema našem capu. Uspio grupirat avione i prvo mu malo smekšat AA sa obje grupe. Nakon toga su ga moji spustili na nekih 20-30% i tu sam uletio s torpedašima za napad - poskinuo mi je 3 prije nego su izbacili teret i ostale na izlasku ali sam ga potopio. Odmah u chatu "prokleta PL kurwa" i slične gluposti.