View Single Post
Staro 03.06.2016., 11:02   #2683
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Thor

Broadsidao sam jer nisam bio u opasnosti, da je bila paljba na mene, onda je druga stvar, ovako dok nisam primarna meta, iskoristavam sve topove dok mogu. Nije da radi toga ne najebam ko zuti (pun intended) ponekad, al glavno se zabavit.

Izumo je stajao na mjestu jer je brod takav, ako da broad gotov je, nemoze anglat i vozit ko drugi i pucat, pa kad sam vidio da on stoji, zasto da ja idem naprijed Mogu i ja stat i pucat.

DM moze radi brzine pucanja stavit nos prema neprijateljima i pucat svako par sec i efektivno izbacit vise shellova od mene sa svim topovima, ovdje 6 shelova svako 13 sec nije nesto osim ako ne lovis DDa pa bas moras ic na nos jer je broad magnet za torpeda.

Glede kamuflaze, imam skin na brodu, a kamuflaza ga upropasti, sad moram stavljat no camo mod za sve brodove al onda i Atago izgubi svoj skin, pa me zivcira

Za vatre, imam zastavice za koji extra %, a znalo je bit i po 150 hitova i 2-3 vatre cijelu rundu, a nekad i po 25. Cisti RNG. Al poslije Zaoa prec na Atago i drugu putanju shelova je uzas

Jucer jedna od zadnjih borbi na Okinawi, kolega Zao i ja uzeli zadatak da ubijemo 2 Yamata na drugoj strani, i plovimo u formaciji, spalimo Iowu, ode NC, jedan Yama na 10% hpa se sakrio iza otoka i drsce od straha, drugi Yama + moskva + Balti vs 2 Zaoa i mi dobijamo. I dobili smo prijave od budale sta je prva poginila jer plovimo kraj naseg spawna kad su yama und jaranen na 15km i idu na nas...noob Zaos, uninstall.... noob napravio 175k dmga i nas 2 zaoa bili carry cijele runde... i report. Koji je kreten izmislio taj karma sistem, dabogda mu djeca izgledala ko karamarko.

Za ARP misije, jos 650k dmga za misiju 3 i onda 3k hitsa za kraj, onda jos farmat premium za dignit kapetana dok ne istekne i pauza od WoWsa

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 03.06.2016. u 11:13.
BladeRy je offline   Reply With Quote