Tema: Košarka
View Single Post
Staro 03.06.2016., 09:58   #571
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
jos uvijek je to samo jedna od mogucih 7 utakmica, curry nema veze sa mvp-em.
Kolko puta ti možeš sam sebi skočiti u usta, to je nevjerojatno
Da te citiram sad s prošlogodišnjih postova kad si nakon finala pisao da je Currya srala trica i da se to ne može ponovit?

Samo da bi sezonu nakon toga čovjek dignuo svoje brojke na dosad enviđenu razinu šutiranja, valjda ih ne moram opet navoditi, dosta se o tome pisalo. Tko to ne vidi, bolje da ne prati više košarku
Plu što je čovjek tek ušao u prime i može još par sezona ovako.

To što je neki prijašnji MVP-evi nisu dobivali jednoglasno nimalo ne zasjenjuje fantastičnu Curryevu sezonu u kojoj nitko drugi nije bio ni blizu njegovoj izvedbi. Na temelju koje je i GSW srušio rekrod za kojeg se mislilo da neće biti nikad srušen.

Citiraj:
stavi lebrona u gsw i bilo bi 81-1, a curry s cavsima bi mozda uhvatio finale istoka. ovi koji misle da curry moze prismrdit lebronu po vaznosti u ekipi, nemaju veze s kosarkom
Kaj, ti bi lebrona opet na neki the decision? jer je opet netko drugi kriv, netko drugi mora umjesto njega osvajat kao wade?

Upravo ti je ova tekma pokazatelj važnosti currya, samo što ti to ne želiš vidjetie, već sve prilagođavaš kraljici čiji si fanboy. I kad ga ne ide šut, čovjek konstantno odvlači dvojicu igrača, zbog čega ostali dobiju desetak laganih polaganja. Rijetki su igrači koji rade takav pritisak na obranu samom pojavom na terenu.

Curry može rasturati u bilo kojoj ekipi. 50% njegovih poena je neasistirano. Što je s obzirom na volume trica - nevjerojatno.

Oko kvalitete ekipe, tu si više dosadan. Sad kad su cavsi kompletni i LBJ ima vrlo dobar supporting cast, opet nije dobro. Cavsi su od draftanja LBJ-a imali 4 top 5 pickova na draftu. GSW ni jedan, Curry kao najbolje plasirani je bio 7. pick

81-1? Vidjeli smo kako je LBJ prošao u supermomčadi koju si je sam složio.