Citiraj:
Autor BladeRy
Pao prvi banwave, koja tisuca ljudi ode iz igre
Eto kako se odrzava online shooter, blizz odavno ima ZFG policy (zero fucks given), i to cheat od Buddy ekipe koja je drzala i bota za D3. Koliko suza na forumu, odavno nesto tako lijepo nisam vidio. I sve to za radar mod da vide kroz zid, koja komedija.
BannHammer
|

Ja sam se nadao da će održati svoje riječi, ali nisam baš bio uvjeren. (ista stvar je bila sa the division igrom pa odi vidi malo kako se ljudi i dalje žale na hakere). Svaka čast blizzardu!
Btw, kao što je već dosta vas navelo, najviše mi od svega mi smeta to što ljudi kada napadaju idu jedan po jedan na point ili točku B i umiru i tako je nemoguće vratiti point nazad. I još nešto što mi najviše od svega smeta je to što ljudi ne igraju na objective nego trče za killovima (ljudi ne shvaćaju da ti npr. ako si 3 metra od pointa i ako staneš na point i time žrtvuješ sebe jer realno teško da ćeš uspjeti ubiti 5 ljudi raspoređenih sa par strana na pointu i onda kad umreš ti opet daješ te 3-4 sekunde - čitaj. "overtime" vremena ostalim igračima iz tima da dođu do pointa i pokušaju ga preuzeti... ja ne znam da li su ljudi maloumnici ili što drugo... kužim još da to rade ljudi koji su tek krenuli igrati igru, ali da mi to rade ljudi koji su već 20+ level to mi je neprihvatljivo)

Tlak mi skoči na 300 odmah. I onda još nakon svega toga počnu govoriti "noob team"
Btw:
Overwatch Nabs 7 Million Players Since Release, Logs 119 Million Hours of Combined Gameplay