Mogami je bio super brod. Naglasak na "bio".
Prvo je bio tier 7, a Myoko t8, pa je overperformao i zamjenise im mjesta. Tako dodje Mogami sa smece dometom u T8, al sealclubbing igraci su jos sa njomra dili cuda, pa nerf topova, pa nerf HEa pa nerf AFTa, sta je rezultiralo sa nikakvim dometom, katastrofa sporim turetama i opcenito brodom koji je sad ZANISTA.
Ibuki iza je vec puno bolji, sa domet upgradeom pucas na 18km+, a Zao iza Ibukija? Isplati se sva govna pojest dok je izgrindas, onda krece klaona. 18.8km domet, 11.3km detection bez 5og skilla (jos radim na tome) i 13 sec reload.
Glede love, da, tu je krstaricama problem, lako te svak citadela, a IJN brodovi su plovece citdele, sav gameplay na T8+ ti je opali i vrti kormilo i nadaj se da te incoming salvo od BBa nece odma izbrisat. Retardirano al sta je tu je.
@Thor, nasao sam ga, barem mislim. I zaboravio se logirat kad sam uploadao replay, a nema nacina da ga maknem...figures.
http://wowreplays.com/Replay/8321-BladeRy-Mountain-Range
Edit #2:
Potvrdjeno je...nagrada za 12m dijamanata je............ 10 kamuflaza. Ono sta su rekli da je placeholder i da ce to ekipa dobit radi zajeba, ispala je glavna nagrada. 10 kamuflaza... Pa od svih nagrada su moglis vima dat 3 dana premiuma, il 5m love il whatever da ekipa ima osjecaj da je grindala za nesto, a ne skin sta stavi na brod i za 10-15minuta ga izgubi kao da ga nikad nije ni imala. Govnarski do kraja.