Citiraj:
Autor Juhica2
Jeben rezultat, pogotovo za high tier tekme čestitam... ja sam malčice probao high tier sa Mogamijem neki dan i brzo skužio da je taj brodić vrlo neadekvatan za nekakav ozbiljan brawl u višim levelima...prodao ga nakon par dana i razmišljam o vraćanju na Myoko koji mi je onako bio dobar i bolji matchmaking.
Gubio sam samo pare sa mogamijem bez premiuma...
|
T8 cruiseri općenito su najlošiji tier za cruiere. T8 često popunjava rupe T10 ekipi dok je T7 puno ćešće top tier. Evo sad kad sam se malo vratio u T7 sa Indianapolisom od 11 partija sam 10 bio top tier.
Da bi ti cruiser bio konkurentan uopće na T8 moraš imat kapetana s 15 bodova i CE skillom za najmanji mogući concealment. Jedino onda se može. A i u tom slučaju su samo Kutuzov radi dometa i Atago radi 9,1 km concealmenta i Heala stvarna prijetnja. Yes, ja mogu dosta napraviti s radarom i NO ali to je objektivno težak brod za igrati. Mogami i Hipper su tu negdje - prosječni za svoj tier u odnosu koju ekipu imaju u partiji sa sobom. Da je T8 plafon, e onda bi bila druga priča.
Drastično se mijenja CA gameplay od T8 pa do T10. T7 je po meni zlatna sredina jer možeš dosta ali nisi svemoguć kao sa cruiserom na T5 gdje se još lako nose partije. Općenito što se tiče utjecaja na partiju cruiseri imaju najviše efekta na T5 i T10. T7 je najbolje balansirani tier po meni općenito.
Ukratko, uživam s Indianapolisom kao malo dijete. Vrijedio je svake lipe.
@ Blade: nadam se da je replay u igri / spremljen i možeš ga podijeliti s nama?