Runda je pocela retarirano, 1dd, 2 bba i ja sami na flanku. Nas jedan DD nece da scouta (zasto i bi, mogao bi i poginit), ja i bb naravno kormilo put ostatka flote i bjegana, drugi BB je, naravno, AFK i ostao sam.
Odem skroz na drugu stranu putem radeci rostilj od NCa u dometu, vidim da sa flanka koji je full sam probija 1dd, 2-3 CA i mozda jos sta... nazad na drugu stranu, carrieri su obavili svoje i obranili flank u medjuvremenu...sigh, vec mislim da ce ovo opet bit ona runda gdje sa Zao ne napravim ni 40k jer nema meta. Idem kroz sredinu, lozim opet NC al sad i Izuma, drugi ih dovrse...jer zasto bi ja imao last hit. Suicide proboj je urodio plodom, izmedju sam 2 carriera, imam 2 Bba u dometu, i samo rostiljada na sve strane, spalim jedan CV posteno al ostatak flote je blizu, pa pustam njima kill (citaj okrecem na drugi full CV da faram dmg). Putem me tlaci jedan khabarovsk, al prezivljavam, potopim CVa u samome kutu, a DD se sakrije iza proklete olupine, da je bilo jos 15ak sec runde i njega bi rijesio. Od totalno smece runde na startu, zavrsi sa rekordom...