View Single Post
Staro 02.06.2016., 18:49   #716
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor driftwood Pregled postova
Da, vidim da dosta ljudi pljuje po tom bs playeru. Ja ga koristim jer sam odavno naučen na nj i sa njim skidam titlove i odmah provjerim da li su ispravni. Za to mi služi. Ne shvaćam u čemu je problem sa tim playerom? Ne mislim na one verzije koje instaliraju i ostale pizdarije, nego na sam BS player. Probao sam i neke druge playere i sve je to manje više isto, ali ovaj mi je vrlo jednostavan za korištenje. Jedino sam primijetio da ponekad šteka sa hd materijalima.
Isprobao sam većinu playera što su neki ljudi tijekom godina savjetovali, i nekako mi ne pašu. Zato mi se sviđa BSPlayer...a nisam imao problema sa HD materijalima.

Ja sam jednom nekom čovjeku isto štelao komp pola dana, stari komp, neki bluetooth stick iz Italije još u vrijeme dok je Cezar tražio vojnike...izgubim pola dane jer naravno računalo nije nikada vidjelo AV, ali je sva moguća govna, jer naravno facebook +igre + kazaa i tako slični ti programi čine čuda. Nakon svega, daje lik 50kn kao to ti je dosta. Inače me muž od sestrčne zamolio da napravim, pa sam rekao OK. Drugi put kada me zvao sam mu lijepo preporučio prijatelja koji će mu to napraviti za 200 kn, pa mi je probao preko telefona reći kod (od kojih 50tak znakova, jel) jer je to meni "sitnica". Onda mu objasnio da nemam vremena za riješavati to, ako hoće frenda neka kaže pa mu pošaljem broj. Inače bih mu sredio, ali garav čovjek, štaš.
X-Plosiv je offline