Citiraj:
Autor Bubba
To me i grozi najvise kod te Android price. Prva tri reda aplikacije imaju komentare fake/spyware/kurac/palac, a ono *sluzbeni* Google Play stogod usluga. Blah...  ovracanje:
Ako nadjes, placam aplikaciju i pivu. 
|
Eh......
Pazi sad, koje slušalice koristiš ? Od HTC-a ?
Posudio sam od kolegice od Zmazunga S5, i ne radi apsolutno ništa što želim, kompletno krivo konfigurirane.Osim vol up/down, to radi.
Uzmem onda svoje s jednom tipkom, i bez ikakve aplikacije radi sljedeće :
Jednoklik : play/pause
Dvoklik : iduća pjesma
Troklik : prethodna
Volume control naravno nepostojeći jer ni nema tipke jelte pa ne znam koliko ti takvo riješenje uopće igra.
J... neko se garant kida od smjeha na ovo što sam tek sad skužio...
S onom aplikacijom od Slonija koju preporučio Bubimir, možeš konfigurirati (i radi) te jedno/dvo/troklikove .
E sad, da li naći neke slušalice s volume up/down tipkama a da radi i to.
Ako me sjećanje dobro služi,ovako isprve hamm i trouble su isprobali određen broj kineskih povoljnih a dobrih.
Ovo je probano s onim Zircon slušalicama, ali vjerujem da mora raditi i s MH450 koje dobiješ uz Z3. Jedino jbg, nema volume control.
EDIT:sve u svemu , poprilično glup post,fino odražava kako se čovjek osjeća kad otkrije toplu vodu
Edit 2 : @Bubba , kažu da xiaomi hybrids rade ajmo reći slično onome što hoćeš. Volume tipke rade kao, well , volume tipke. Treća na tim slušalicama radi kao moja jedna kako je poviše opisano (play, pause, skip etc) . E sad, koliko ti je opcija kupovanja istih, ne znam, plus, ovo kaže čovjek s Concepta.
Koja suluda peripetija oko stvari koja bi trebala funkcionirati pod normalno na svim Android uređajima neovisno o proizvođaču.